RAUDOITUKSEN luotettu AMMATTILAINEN

Keitä palvelemme?

Palvelemme erityisesti teollisuus, infra- ja energiapuolen toimijoita. Aina joustavasti ja tarpeita kuunnellen. Varastossamme on jatkuvasti kattava valikoima betoniterästuotteita.

Miten raudoituksen kokonaispalvelu tuo säästöä?

Me tarjoamme raudoituksen kokonaispalvelua. Rakennesuunnitelmien pohjalta valmistamme raudoitteet ja omat asentajamme käyvät työmaalla asentamassa ne paikoilleen. Tämä kokonaispalvelumme säästää sinulta aikaa ja rahaa eikä työmaa seiso tilauksia odotellessa. Me teemme rakennesuunnitelmien pohjalta listauksen tarvittavista raudoituksista. Saat ne keskitetysti yhdestä paikasta ja vielä asennettuna kilpailukykyiseen kokonaishintaan.

Miksi raudoituksen kokonaispalvelu säästää hermoja?

Kun kaikki tarvittava tulee kokonaispalveluna yhdestä paikasta, sinun ei tarvitse huolehtia koordinoinnista eri toimijoiden kanssa. Se säästää aikaa, resursseja ja monesti myös hermoja. Kokonaispalvelumme varmistaa, että työmaalle tulee juuri oikeaan aikaan oikeat tuotteet ja asentajamme hoitavat raudoitukset työmaallasi. Raudoituksen hankinta on tehty erittäin helpoksi.

Miksi raudoite-elementit?

Raudoite-elementti on raudoituksen nykyaikaa, se säästää työmaalla aikaa, vaivaa ja rahaa. Juuri oikeaan aikaan toimitettuna se säästää myös työmaan kallisarvoista varastotilaa.

Raudoite-elementti on erinomainen ratkaisu erityisesti pilarianturoiden, pilareiden ja palkkien raudoituksiin. Myös erilaiset nauha-anturat ja sokkeliraudoitukset on tehokasta toteuttaa valmiilla raudoite-elementillä.

Meiltä saat mittatarkat suunnitelmiesi mukaan valmistetut raudoite-elementit nopeasti ja vaivattomasti työmaalle toimitettuna.

Miksi lupaamme, että budjettisi pitää paremmin?

Kokonaispalvelumme ansiosta asiakkaamme pystyvät laskemaan raudoituksen muodostaman kokonaiskustannuksen tarkemmin kuin monelta eri toimittajalta ostettaessa. Raudoituksen kustannukset pitävät ja budjetointi on helpompaa ja paremmin ennakoitavaa.

Raudoituksen kokonaispalvelun hyödyt:

  • kustannussäästöt ja -varmuus
  • oikea-aikaisuus
  • joustavuus
  • toimitusvarmuus

Kiinnostuitko?
ota yhteyttä